Springfield Education After School
After School Clasa 0 – limba engleza intensiv

Aceasta clasa se adreseaza atat absolventilor grupei de 5- 6 ani din cadrul Springfield Nursery School, cat si copiilor din afara institutiei care au cunostinte avansate de limba engleza.
Ei vor beneficia de un program unic, croit dupa English National Curriculum, care va aborda materiile specifice categoriei de varsta 6 – 7 ani in limba engleza.
Activitatile urmaresc atat atingerea obiectivelor educationale pentru toate ariile de invatare specifice, cat si achizitia limbii engleze intensiv, transdisciplinar, printr-o varietate de metode si resurse.
Incadrarea in aceasta grupa a elevilor din afara SNS se face in urma unui test de verificare a cunostintelor de limba engleza.

Continuturile educationale pentru After School Clasa 0 – limba engleza intensiv cuprind:

Phonics, Reading, Writing, Speaking and Listening. Programul Jolly Phonics va fi reluat si continuat cu Jolly Grammar (6 -8 ani) si Oxford Reading Tree (levels 1 -9)

Number, Shape, Space and Measure, Data Handling.

Science, History, Geography, Design and Technology.

Tipuri de program si taxe

Program after-school scurt
Orele 12.00 -16.00
Taxa = 1400 ron
Taxa include preluarea copiilor de la scoala, servirea mesei de pranz plus gustare, programul educativ si modulul Cambridge.

Program after-school lung:
Orele 12.00 -19.00
Taxa = 1500 ron
Taxa include preluarea copiilor de la scoala, servirea mesei de pranz plus gustare, programul educativ, modulul Cambridge si activitati recreative supravegheate.

After School Clasele 0 – 4

Springfield Education deruleaza un program After School educativ -recreativ pentru elevii care frecventeaza clasele 0 –4, coordonat de invatatoare active in sistemul de stat detinatoare ale gradelor didactice I si II.
Programul contine urmatoarele servicii:
preluarea copiilor de la scoala
servirea mesei
program educativ coordonat de catre doamnele invatatoare
activitati recreative
Modul Cambridge curs de limba engleza 3 ore, 2 zile/saptamana – optional
Scoli limitrofe zonei in care functionam: Scolile 10, 12, 19, 45, 56, Jean Monnet, Scoala Centrala, Al.Vlahuta, 27, 28, 31.

Tipuri de program si taxe

Program after-school scurt
Orele 12.00 – 16.00
Taxa = 1400 lei
Taxa include preluarea copiilor de la scoala, servirea mesei de pranz plus gustare, programul educativ desfasurat in prezenta invatatoarei si modulul Cambridge

Program after-school lung:
Orele 12.00 -19.00
Taxa = 1500 lei
Taxa include preluarea copiilor de la scoala, servirea mesei de pranz plus gustare, programul educativ desfasurat in prezenta invatatoarei si modulul Cambridge<br/>

Modulul Cambridge – curs de limba engleza optional = 200 ron. Este un tarif fix tip abonament lunar. Nu se scad perioadele nescolarizate (vacante, absente)

Taxa masa: 17 ron/zi (pranz+gustare) – se achita separat

In cazul in care copilul absenteaza, parintele nu va plati masa si se vor scade 15 ron pentru fiecare zi de absenta, inclusiv pentru vacantele scolare.

Conditii generale pentru programul after-school

Inscrierea pentru anul scolar 2016– 2017 presupune intocmirea dosarului de inscriere ( formular inscriere, contract) si achitarea integrala a unei luni aferente tipului de program ales reprezentand ultima luna de contract. Parintii care au achitat o luna drept garantie in anul scolar 2015 -2016 pot opta pentru actualizarea sumei necesare si pastrarea garantiei pentru anul scolar urmator. Taxa educationala se achita in avans si absentele se scad retroactiv.

Pentru fiecare zi de absenta se vor scade 15 ron/zi, atat in timpul anului scolar cat si in vacante sau in zile in care activitatea este intrerupta din diverse motive (excursii scolare, conditii climatice etc)

In cazul in care parintele doreste sa aduca copilul de dimineata (pe perioada vacantelor sau indiferent de motiv), acest lucru este posibil la tariful suplimentar de 10 ron/zi plus tarif de masa aferent 20 ron/zi.

Copiii inscrisi la After School nu participa la programul de somn.

In cazul in care programul de la scoala sufera modificari si astfel se decaleaza ora de preluare de la scoala, transportul de la after school poate fi modificat numai in functie de disponibilitate si de cursele deja existente. Transportul de seara este fix si nu poate fi modificat ca ora sau destinatie.

Materialele necesare pentru after school vor fi comunicate in timp util: manuale engleza, caiete de lucru (matematica, romana, caiete de dictari, desen). Ele vor fi aduse de catre parinti in prima saptamana de scoala si vor fi luate acasa atunci cand este nevoie (saptamanal sau zilnic). Fiecare copil va avea un dulap unde isi va putea tine hainele de schimb si rechizitele personale.

Comunicarea cadrului didactic cu parintii se face fie direct, fie in scris sau telefonic, ori de cate ori este cazul.

Aboneaza-te
la newsletter-ul nostru
terapie-cu-animale-homepage-2
March
17
  • 9:00 am to 9:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, București
St Patrick’s Day
18
December
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Testare GRATUITĂ a nivelului de engleză
8
January
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Back to School
17
January
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Administrative Staff Appreciation Day
24
January
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Union of Romanian Principalities-SNS Closed