Springfield Education After School
After School Clasa 0 – limba engleză intensiv

Această grupă se li adresează atât celor care termină cursurile grădiniței Springfield Nursery School, cât și copiilor din afara instituției care au cunoștinte avansate de limba engleză.
Aceștia vor beneficia de un program gândit special pentru ei, croit după English National Curriculum, respectând ariile de învățare specifice: Comunicare și Limbaj, Dezvoltare psiho-motrică, Alfabetizarea, Gândirea logico-matematică, perspicacitate și numerație, Cunoașterea mediului înconjurător, Expresivitate artistică și desen.
Activitățile vizează atât atingerea obiectivelor educaționale pentru toate ariile de învățare, cât și asimilarea limbii engleze, transdisciplinar, printr-o varietate de metode și resurse.
Acest program marca Springfield a demonstrat, de-a lungul anilor, că aduce beneficii numeroase în planul dezvoltării intelectuale și emoționale a copiilor.
Încadrarea elevilor din afara SNS în această grupă se va face în urma unui test de verificare a cunoștintelor de limba engleză.

Conținuturile educaționale pentru After School Clasa 0 – engleză intensiv cuprind:

Phonics, Reading, Writing, Speaking and Listening. Programul Jolly Phonics va fi reluat si continuat cu Jolly Grammar (6 -8 ani) si Oxford Reading Tree (levels 1 -9)

Number, Shape, Space and Measure, Data Handling.

Science, History, Geography, Design and Technology.

Program și taxe

Program after-school
Orele 12.00 -19.00
Taxa = 1700 lei
Taxa include preluarea copiilor de la școală, masa de prânz plus gustare, programul educațional și activități recreative supravegheate.

 In cazul in care copilul absenteaza, indiferent de motiv, se va scadea valoarea mesei (17 RON/zi). Aceeasi suma se scade atat pe perioada vacantelor scolare cat si atunci cand centrul este inchis.

After School Clasele 0 – 4

Springfield Education derulează un program After School educativ-recreativ pentru elevii care frecventează clasele 0 –4, coordonat de învățătoare cu experiență, cu catedră la școlile de stat și care au gradul didactic I sau II.
Springfield Education oferă următoarele servicii:
preluarea copiilor de la școală
masa de prânz și gustarea de la ora 16:00
efectuarea temelor sub coordonarea cadrelor didactice
activități recreative
modulul Cambridge – curs de limba engleză, 2 ședințe/săptămână
Școlile de la care preluăm copiii pentru a-i aduce la sediul nostru sunt: școlile 10, 19, 45, 56, Jean Monnet, Al. Vlahuță, 27, 28.

Program și taxe

Program after-school
Orele 12.00 -19.00
Taxa = 1700 lei
Taxa include preluarea copiilor de la școală, masa de prânz plus gustare, programul educativ, modulul Cambridge și activități recreative supravegheate.

► In cazul in care copilul absenteaza, indiferent de motiv, se va scadea valoarea mesei (17 RON/zi). Aceeasi suma se scade atat pe perioada vacantelor scolare cat si atunci cand centrul este inchis.

Condiții generale pentru programul after-school

Înscrierea pentru anul scolar 2018– 2019 presupune depunerea dosarului de înscriere ( formular înscriere, contract) și achitarea integrală a unei luni aferente tipului de program ales, reprezentând ultima lună de contract. Părinții care au achitat o lună drept garanție în anul școlar 2017 -2018 pot opta pentru actualizarea sumei necesare și păstrarea garanției pentru anul școlar următor. Taxa educațională se achită în avans și absențele se scad retroactiv.

Pentru fiecare zi de absență se vor scădea 17 lei/zi, atât în timpul anului școlar, cât și în vacanțe sau în zilele în care activitatea este întreruptă din diverse motive (excursii școlare, condiții climatice etc.)

În cazul în care părintele dorește să aducă copilul de dimineață (în timpul vacanțelor, de exemplu), este nevoie de achitarea unei taxe suplimentare de 10 lei/zi plus tariful de masa aferent 20 ron/zi.

Copiii înscriși la After School nu participă la programul de somn.

În cazul în care orarul suferă modificări ce duc la decalarea orei de preluare de la școală, transportul de la after school poate fi modificat numai în funcție de disponibilitate și de cursele deja existente.

Transportul de seară este fix și nu poate fi modificat ca oră sau destinație

Comunicarea dintre cadrul didactic și părinții se face fie direct, fie în scris sau telefonic, ori de câte ori este cazul.

Aboneaza-te
la newsletter-ul nostru
November
9
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
November 9 – Autumn Bazaar
9
November
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
November 9 – Autumn Bazaar
12
November
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Remembrance Day – Lest We Forget
21
November
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Free Workshop for Parents
1
December
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
National Day of Romania
Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.