Cu forțe proaspete, gata să ne luptăm cu un nou an

Anul 2018 a fost unul grozav pentru Springfield Education. Pentru că am reușit să bifăm ceea ce ne-am propus în plan educațional, dar și relațional. A fost anul în care am împlinit 10 ani de activitate. De la începuturile pline de speranță, în zece ani, am parcurs toți pașii necesari construirii unei instituții de referință. Springfield este un reper în educația timpurie și a început să se fie cunoscut ca un furnizor de top de cursuri de pregătire în vederea obținerii dimplomelor Cambridge.

Echipa noastră este una care se recunoaște și în primele poze ale noastre. Și asta pentru că ne place să stăm împreună, să creștem împreună, să mergem mai departe împreună. Iar când ni se alătură membri noi reușim să-i facem să rezoneze la acordurile corecte, căci training-urile pe care le planificăm au menirea să contureze echipa, să o sudeze și să o pună la curent cu noutățile în plan educațional.

În 2018 ne-am lansat pe Kinderpedia, loc unde postăm ultimele anunțuri și încercăm să ținem legătura cu părinții noștri. Aplicația are avantajul că îi notifică pe părinți în timp real. O comunicare lină cu părinții este una dintre prioritățile noastre. Uneori ni se pare că am transmis suficient, dar ni se întâmplă să nu fim mereu pe deplin înțeleși. Ne asumăm toate sincopele și mergem mai departe cu entuziasm.

Ca dovadă, atașm doar câteva poze dintre sutele care ne sunt martore a vieții noastre de zi cu zi.

Springfield Education
Gradinita Sector 2 Particulară, Cursuri Engleza, After – School – Cambridge

0734710573 / 0721707879
office@springfieldeducation.ro

Tags

Leave a comment

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.