Furia mea, furia copilului meu

Ce explorăm?

Furia este o emoție umană naturală, de cele mai multe ori nedorită, respinsă, dar extrem de importantă în relațiile umane. Este un mecanism psihic necesar, un răspuns instinctiv la răspunsul de amenințare, un semn care spune că ceva nu este în regulă, că nevoile tale nu sunt îndeplinite.

Ca părinți, înțelegand mai ușor mecanismul propriei furii, putem înțelege, accepta și gestiona mult mai ușor furia copilului nostru.

Prin intermediul acestui workshop experiențial vom explora:
• ce este furia și cum apare ea
• care este rolul ei in viața noastră
• furia ca emoție secundară sau iceberg-ul furiei
• gândurile din spatele furiei
• furia la copii
• metode de gestionare a crizelor de furie la copii

Workshopul “Furia mea, furia copilului meu” va fi o îmbinare între informații știintifice, exerciții concrete și discuții libere.

Cine susține workshop-ul?

Facilitator: Camelia Mladin, psiholog clinician și psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România. Facilitator program de parenting “Cercul Siguranței”.

Cum se desfașoară?
Workshop-ul li se adresează părinților din cadrul grădiniței Springfield Nursery School, dar și altor persoane interesate. Grupul este format din maximum 12 persoane.

Când are loc?
Data: 27 ianuarie 2018, sâmbătă
Ora: 9:30 – 12:30
Preț: 50 RON/persoană

Înscrierile se fac la: camizavragiu@yahoo.com

Leave a comment

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.