Protocol Covid-19

Dragi părinți,

Sănătatea copiilor și a angajaților este o prioritate pentru Springfield, iar prin toate măsurile pe care le implementăm in mod curent avem în vedere să oferim acces la toate resursele materiale și educaționale ale grădiniței într-un cadru sigur de lucru.
Springfield are proceduri clare in ceea ce privește măsurile sanitare și siguranța copiilor și a personalului.
Există reguli clare, explicate părinților încă din timpul perioadei de vizitare, reguli pe care le aplicăm cu strictețe: copiii care prezintă semne clare de boală nu pot veni în colectivitate, nu oferim medicamente de tipul antibioticelor copiilor, spațiile sunt permanent aerisite, jucăriile, resursele, mobilierul sunt permanent dezinfectate, etc. Cadrul medical se implică activ in triajul copiilor la venire dar și pe parcursul zilei și are obligația de a semnala în timp real orice schimbare a stării de sănătate a copiilor sau personalului Springfield. De asemenea, ne bazăm mult pe onestitatea părinților în a ne semnala orice semn de boală apărut și retragerea copiilor din colectivitate până la vindecare.
In contextul pandemiei, aceste reguli au fost înăsprite și mai mult. Părinții nu mai au acces în grădiniță, vizitatorii au un program limitat și nu intră în contact cu copiii iar opționalele au fost suspendate, împiedicând astfel intrarea străinilor in clădire și riscul răspândirii SARS-COV-2 printre copii și angajați.

Urmând îndeaproape recomandările autorităților și, totodată, standardele de siguranță stabilite în cadrul grădiniței Springfield, am emis un set de reguli noi pe care vă rugam să le respectați atunci când ne treceți pragul. Acestea pot fi vizualizate sau descărcate de mai jos.

Suntem direct interesați de respectarea acestor masuri, ne dorim ca atât copiii cât și angajații Springfield sa rămâna sănătoși si facem eforturi susținute in acest sens.

Protocol Covid-19

Leave a comment