Springfield Language School lanseaza Cursurile de Limbi Straine

De ce cursuri de limba engleza vara?
Pentru ca alegem activitati extrem de interesante, de recapitulare sau intarire a anumitor abilitati, intr-un mediu relaxat si amuzant. Cursurile sunt o buna oportunitate pentru elevii incepatori sa se imprieteneasca cu notiuni de baza in limba engleza, pregatitoare pentru anul viitor. Puteti opta pentru prezenta saptamanala in intervalul 20 iunie – 28 iulie.

Reading Club este un curs de 12 sedinte care se adreseaza copiilor cu varste intre 8-13 ani, cu focus pe citirea textelor, intelegerea lor si discutarea acestora impreuna cu rezolvarea exercitiilor aferente fiecarei povestiri.

Everyday English este un curs de 12 sedinte care se adreseaza copiilor cu varste intre 8-13 ani, cu focus pe aspectul conversational tematic si achizitie de vocabular. Sunt abordate subiecte din viata de zi cu zi, in functie de nivel si de varsta copilului. Dintre teme ar putea face parte:

♣ Going shopping

♣ Traveling abroad

♣ Health and illness si alte teme de interes.

Junior Learners este un curs de initiere in limba engleza ce se adreseaza copiilor cu varste intre 6-8 ani care nu au studiat limba engleza pana in prezent, cu focus de achizitie pe limbaj tematic, corelat cu suport conversational. Exista doua grupe aferente acestei varste: nivel de initiere si nivel avansat pentru varsta respectiva.

Busy Bees – ateliere pentru copii cu varste intre 4-6 ani, cu activitati tematice specifice varstei.

 • Pentru inscrieri si informatii suplimentare office@springfieldeducation.ro / 0734 710 573.

1 comment

 • Rus
  / Reply

  Buna ziua
  Care este costul la Scoala de vara ptr Junior Learnes ?
  Cate saptamani?
  Care sunt perioadele? Si intre ce ore?
  Va rog raspuns pe rusadriana76@gmail.com
  Multumesc

Leave a comment