Adina Ambrose
Primary Teacher

Scoala este locul in care se creeaza personalitatile armonioase, se pot consolida individualitati puternice si prietenii de durata. Urmand aceste idei, ma preocupa permanent sa descopar metode de motivare a elevilor, astfel incat ei sa descopere ceea ce le place cu adevarat sa faca, sa devina independenti si sa isi foloseasca la un nivel inalt creativitatea.
Am absolvit Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare ” Bacau” in anul 2006, avand dubla specializare : invatator-educatoare, iar in anul 2007 am inceput sa lucrez ca invatatoare la Liceul “Marin Preda”, Bucuresti.
Am urmat cursurile Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea “Geografia Turismului”, iar in anul 2015 am obtinut diploma de Master in Management Educational.
Colaborarea cu Springfield After-School a inceput in anul 2009. In toti acesti ani am incercat sa cunosc cat mai bine personalitatile copiilor si sa descopar modalitati de a-i motiva sa invete. Am gasit aici atitudine pozitiva, caldura umana, tot ceea ce trezeste sentimental de apartenenta. Fiecare copil este important, cunoscut si iubit de catre intregul personal.
Springfield After School este locul in care voi veni cu drag in fiecare zi si imi voi indeplini misiunea cu responsabilitate.

Înscriere în anul școlar
2020-2021
Procedura de înscriere in anul școlar va fi următoarea:
Etapa I- solicitarea ofertei educaționale
Etapa a II-a- stabilirea unei întâlniri si vizitarea gradiniței sau after school-ului
Etapa a III-a- semnarea contractelor și incheierea formalităților de înscriere