Adriana Buciumanu
Silver Class Teacher

Mama, prietena, educatoare, pasionata de stradania de a deveni un om mai bun pentru mine si pentru cei care ma inconjoara. Numele meu este Adriana Buciumanu, sunt absolventa a Facultatii de Litere si Teologie din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos”, Galati, promotia 2007.
Se spune ca de mici ne alegem meseriile si ca inclinatiile ne sunt evidente inca din timpul jocurilor inocente ale copilariei. Privind in urma, imi amintesc ca mereu alegeam rolul “doamnei educatoare”, desi aveam o varsta frageda.
In prezent, dupa patru ani de experienta in fata celor mici si aproape opt ca mama, iata-ma facand parte dintr-o echipa de oameni vrednici, pentru care educatia e atat o provocare, cat si un mod de viata. Pentru mine predarea inseamna mai mult decat transmiterea de informatii, contributia la dobandirea unor aptitudini sau slefuirea caracterelor. Telul meu este sa le arat cum sa invete, sa ii linistesc spunandu-le ca este in regula sa gresesti, sa ii incurajez sa gaseasca mai multe cai pentru a solutiona o problema. Curiozitatea, entuziasmul si inocenta copiilor este o sursa constanta de motivatie si inspiratie, iar lucrul cu copiii mi-a daruit nenumarate amintiri frumoase. De multe ori, universul lor curat ne ofera lectii de viata!
“Sometimes you need to talk to a three year old so you can understand life again.”

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.