Doina Miclăuș
Purple Class Teacher

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine sectia Engleza- Germana din cadrul Universitatii Spiru Haret, iar in prezent sunt educatoare la Springfield Nursery School. Sunt o fire calda, comunicativa si iubesc foarte mult copiii. Dupa o vasta experienta de profesorat, am ales rolul de educatoare pentru ca aceasta profesie nu seamana cu nici o alta, fiind meseria care nu se paraseste seara, odata cu hainele de lucru. Este aspra si placuta, umila si mandra, exigenta dar libera, o profesie in care mediocritatea nu este permisa, o profesie care epuizeaza dar si revigoreaza, plina de farmec. Putine profesii cer competenta, daruire si umanism ca cea de educator, pentru ca doar in cateva se lucreaza cu un material atat de pretios, de complicat si de sensibil precum omul in devenire.
Inocenta, zambetul, frumusetea si seninatatea copiilor sunt pentru mine o reala sursa de inspiratie si de autodepasire de sine.

I would say I am someone who is passionate about work, loves children and consistently sets goals. Once defining my benchmarks, I take the necessary steps to achieve those milestones.
I am also caring, reliable, creative and optimistic.

The place where my inner child can surface and live magic moments.

Live simply, love generously and learn constantly

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.