Ema Coșuleanu
Teacher Trainee (Yellow, Purple and Orange Classes)

Numele meu este Coșuleanu Lucia-Emanuela și sunt absolventă a facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Iași, specializarea Asistență Socială și a masteratului de Probațiun

Am ajuns în acest colectiv, cred că nu din întâmplare. Dragostea față de copii s-a manifestat și prin faptul că întotdeauna mi-am dorit să militez pentru drepturile lor principale, și anume: de protecție, dezvoltare și participare. Întrucât ei reprezintă viitorul nostru, al tuturor, ei sunt motivația noastră de a opri timpul în loc într-o societate în care totul se desfășoară într-un ritm alert și galopant. Și nu au nevoie de multe resurse pentru a ne face fericiți și de a ne lua greutățile de pe suflet: cu-n zâmbet gingaș, un cuvânt bolborosit, un gest de afecțiune venit pe neașteptate sau râsetul lor colorat se face din noapte zi.

Iubesc copiii și cred că vârsta copilăriei este cea mai importantă etapă din viața unei persoane. Dintotdeauna am avut o legătură specială cu copiii și simt că locul meu este printre ei, oferindu-le timpul, atenția și iubirea mea necontenită. De la o zi la alta încerc să aduc ceva nou în relația mea cu copiii, să le arăt atât o lume magică, a poveștilor și jocului, cât și să le transmit din valorile morale și principiile ce stau la baza societății noastre.

O copilărie fericită înseamnă o dezvoltare armonioasă.

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.