Springfield Education vă urează bun venit!

Springfield Education se adresează părinților care își doresc pentru copiii lor o abordare educațională internațională accesibilă, ce îmbinaă perfect rigorile învățării cu bogăția metodelor și a resurselor.

Programele noastre acoperă servicii de educație preșcolară pentru copii cu vârste între 3 si 6 ani, continuă cu oferta de activității pentru After School clasele 0 – 4, Școala Primară, Școala de Vară (tabere în țară și cluburi urbane) și Școala de Limbi Străine cu programe de pregătire intensivă: Springfield School.

Având la bază admirația pentru modelele educaționale inovatoare occidentale, am conturat un sistem de predare în limba engleză atât pentru Grădiniță, Școala Primară, cât și pentru Școala de Vară, urmând principiile programei britanice. Acest lucru se traduce prin experiențe de învățare care au la bază conceptul de joc structurat sau liber ales, multă creativitate, interacțiune, comunicare, jocuri de rol și exerciții practice, flexibilitate și diversitate în tacticile de lucru.

Programul de After-School ne păstrează aproape de copiii care au nevoie de suport la finalul orarului zilnic de școală. Pe aceștia îi sprijinim cu grijă și atenție, în parcursul de multe ori încărcat al sarcinilor de elev, iar pachetul educațional conține și cursuri săptămânale de limba engleză de la nivel începător pentru copii (Young Learners) la nivel superior pentru adolescenți (B2 – FCE, C1 – CAE).

Springfield School este un centru de învățare a limbilor străine care oferă tuturor copiilor, adolescenților și adulților care îi trec pragul o experiență de achiziție lingvistică la standarde înalte.

Parteneriatul cu centrul de examinare European Examinations Centre facilitează obținerea certificatelor Cambridge și/sau Trinity, examene cu recunoaștere internațională pe care cursanții noștri le promovează cu rezultate excelente.

Ne propunem sa fim un partener de încredere pentru familiile care se regăsesc în valorile noastre și să asigurăm sprijin, înțelegere, profesionalism și dedicare.

Noi știm ca educația transcende sălile de clasă, materialele didactice sau orarele. De aceea, mai presus de orice, prețuim și hrănim relația cu toți cei implicați: echipa noastră, copilul, părinții și întreaga comunitate.

Vă invităm să descoperiți comunitatea Springfield; vă așteptăm în vizită să ne cunoașteți, să explorați pachete noastre educaționale, să aflați beneficiile dobândite de-a lungul anilor școlari și să aderați în dinamica noastră comunitate.

Cu drag și deosebită apreciere,

Gradiniță Sector 2 - Cursuri Engleza - After School - Cursuri Cambridge