Springfield Education va ureaza bun venit!

Springfield Education se adreseaza parintilor care isi doresc pentru copiii lor o abordare educationala internationala accesibila, ce imbina perfect rigorile invatarii cu bogatia metodelor si a resurselor.
Programele noastra acopera servicii de educatie prescolara pentru copii intre 2 si 6 ani, continua cu oferta de activitati pentru After School clasele 0 – 4, Scoala de Vara si Scoala de Limbi Straine.
Avand la baza admiratia pentru modelele educationale inovatoare, am conturat un sistem de predare in limba engleza atat pentru Gradinita, cat si pentru Scoala de Vara, urmand principiile programei britanice. Acest lucru se traduce prin experiente de invatare care au la baza conceptul de joc structurat sau liber ales, multa creativitate, flexibilitate si diversitate in modalitatile de lucru.
Programul de After-School ne pastreaza aproape de copiii care au nevoie de suport la finalul programului de scoala. Pe acestia ii insotim cu drag in parcursul de multe ori incarcat al sarcinilor de elev, iar pachetul lor educational contine si cursuri saptamanale de limba engleza.
Springfield Language School este un centru de invatare a limbilor straine care ofera tuturor copiilor, adolescentilor si adultilor care ii trec pragul o experienta de achizitie lingvistica la standarde inalte. Parteneriatul cu British Council facilitateaza obtinerea certificatelor Cambridge, examene pe care cursantii le-au promovat cu rezultate excelente.
Ne propunem sa fim un partener de incredere pentru familiile care se regasesc in valorile noastre si sa-i acompaniem cu intelegere, profesionalism si dedicare.
Noi stim ca educatia transcende salile de clasa, materialele didactice sau orarele. De aceea, mai presus de orice, pretuim si hranim relatia cu toti cei implicati: echipa noastra, copilul, parintii si intreaga comunitate.
Va invitam sa explorati website-ul Springfield Education. Portile noastre sunt intotdeauna deschise pentru orice informatie sau sugestie.

Cu drag,