Diana Mihaela Vasile
Green Class Teacher

Numele meu este Diana Mihaela Vasile si sunt studenta a Facultatii de Limbi si literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti.
Nu am visat niciodata la o cariera didactica ci din contra eram atrasa de alte meserii, insa, odata cu venirea la Springfield am inceput un nou capitol in viata mea. La Springfield am gasit o familie unita formata din cadre didactice cat si din copii,o familie in care fiecare are ceva de invatat de la celalalt. Ca educatoare am invatat sa fiu prietena atunci cand participam la activitatile desfasurate la clasa si am invatat sa fiu mama atunci cand le este copiiilor cel mai greu,atunci cand se desprind de mana adevaratei mame sau cand le este dor de de ea.
Dragostea pentru copii este definitorie.
Dacă eşti sensibil, calm, răbdător şi echilibrat atunci cu siguranţă poţi să trăieşti printre micuţi. Marea artă a unei educatoare constă în cizelarea manierelor şi în formarea minţii. Este foarte important pentru copii să fie îndrumaţi corect de la primii paşi. La grădiniţă se pun bazele bunului simţ, corectitudinii şi începe să se creioneze personalitatea fiecăruia. 

I am a kind and ambitious person. I have lots of patience and I like most to be involved in creatives activities.
My passions are related to everything that means art – be it drawing, painting, or make-up. On top of all, I learn foreign languages easily.

“Enjoy to take a look at everything by yourself. Plan, think, dream for yourself in your own world. You can always add something in.”

Înscriere în anul școlar
2020-2021
Procedura de înscriere in anul școlar va fi următoarea:
Etapa I- solicitarea ofertei educaționale
Etapa a II-a- stabilirea unei întâlniri si vizitarea gradiniței sau after school-ului
Etapa a III-a- semnarea contractelor și incheierea formalităților de înscriere