Veronica Cristea
Teacher Trainee (Yellow, Purple and Orange Classes)

Mă numesc Cristea Veronica și sunt studentă în cadrul Facultații de Litere, București. Am descoperit că ador copiii, lucrând cu ei în grădinița Springfield. M-au ademenit in joaca lor, făcându-mă sa patrund intr-o sfera a imaginatiei ce lasa realitatea monotona deoparte. Tot prin joaca lor am aflat ce inseamna iubirea neconditionata, prietenia vesnica si veselia permanenta. Adevarati psihologi, copiii te fac sa-ti dai seama de cat de infinitezimala este viata de adult, prin problemele fara rezolvare pe care ni le activăm într-un mod voluntar.

Nu o numesc meserie, nu il numesc “job”, o declar o joaca, o joaca de a invatatul sa numeri, sa canti, sa povestesti si sa fii vesel.

I like to write, to read and to listen to music. I love nature, animals and obviously children. I am passionate about books, having and sharing a flawless energy, which is why I work with kids.

“ I can do this, i thought.
Then: and even if i can’t I have to. “

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.