World Book Day – invitati poetul Grigore Soitu si ilustratorul Manuela Soitu

Volumul ‘Melcoveste, o poveste si nu prea’ este un proiect care combina poezia cu arta plastica. Cele saptesprezece strofe ale volumului spun povestea unui melc aflat intr-o calatorie initiatica in propria-i cochilie.
Atelierul promovează literatura contemporană, dar şi experienţele de învăţare transdisciplinară, în care elevii au facut exerciţii de imaginaţie si au creat colaje din materiale neconveţionale. Autorii le-au oferit copiilor o lectură interactivă a cărţii, povestea versurilor şi a ilustraţiilor, au discutat despre drumul pe care-l parcurge o carte de la idee la obiect şi, desigur, si au oferit răspunsuri la orice întrebare despre „Melcoveste, o poveste şi nu prea” .
Ne-am bucurat de un eveniment organizat cu mult drag, prin care ne-am dorit apropierea copiilor de fenomenul conceperii unei carti si a procesului de creatie, dezvaluit de autor insusi.


Leave a comment

Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.