Curriculum
Activitatea noastră didactică are în vedere o programă internațională cu predare în limba engleză care respectă principiile curriculare Early Years Foundation Stage. În ceea ce privește dezvoltarea abilităților de scriere-citire, folosim sistemul britanic Jolly Phonics.

Scopul nostru este acela de a crea un mediu plin de culoare, stimulativ, în care copilul, folosindu-și simțurile, să se descopere pe sine și lumea cu bucurie.

Copilul se implică voluntar în activități atent alese și ghidate de educator sau inițiate chiar de el.
Pentru că fiecare copil este curios și dornic să învețe în mod natural, construim activitățile în jurul preferințelor și ideilor sale, iar mediul de învățare este unul centrat pe preșcolar. Acesta este încurajat să-și asume riscuri. Greșeala este o secvență a învățării și o oportunitate de dezvoltare personală.

Creativitatea este principalul motor în organizarea programului zilnic. Sala de clasa devine o poveste diferită, de la un proiect tematic la altul. Astfel, reproducem în miniatură spații din viața de zi cu zi (salom de coafor, cabinetul doctorului, pizzeria, supermarketul), iar copiii își asumă cât se poate de serios și instructive rolul de „oameni mari”.
Activitățile continuă și în spațiul exterior al clădirii, amenajat corespunzător. Copiii sunt în permanență însoțiți de cadrele didactice, iar interacțiunile respectă un cadru de siguranță care le va oferi libertatea și încrederea de a explora.

Arii de învațare:

Copilul iși descoperă identitatea, învața să-și exprime emoțiile încrezator și controlat, se poziționează constient în colectiv, respectă diversitatea.

Copilul înțelege și transmite mesaje clare prin povești, poezii, cântece, scriere, citire.

Copilul percepe noțiunile de spațiu, forma, dimensiune, cifre și calcul.

Copilul explorează omul, natura, comunitatea, diversitatea culturală.

Copilul învață noțiuni de îngrijire personalî, nutritie, sănătate, mișcare și coordonare.

Copilul iși dezvoltă creativitatea în contexte artistice variate: artă, dans, muzică, actorie,

Evenimente
February
15
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Augustin’s Magic Show
February
21
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Visit to the Museum of Senses
February
22
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Visit to the Art Museum
February
28
  • 8:00 am to 18:00 pm
  • Strada Sfânta Ana 7, sec. 2, București
Visit to the Aviation Museum
Înscrieri în anul școlar 2018-2019
Declaram deschisă sesiunea de înscrieri în anul scolar 2018-2019 pentru cei interesați să urmeze programul educațional oferit de Springfield Education.
        
Afla mai multe pe: springfiededucation.ro.