Gradinita
Springfield Nursery School este un concept de educatie internationala vie, actuala si inedita.

Autorizata de Ministerul Educatiei, gradinita urmareste principiile English National Curriculum, oferind copiilor incepand cu 2 ani un program de educatie prescolara cu predare in limba engleza. Energii importante sunt directionate in constructia unei comunitati Springfield: copil, parinte, profesor, societate – pentru o educatie viabila si cuprinzatoare.
Promotori ai invatarii non formale si ai metodelor alternative de studiu, sustinem manifestarile libere si creative ale copilului, cream medii de invatare prin explorare, descoperire, constructie, oferind in acelasi timp repere clare de conduita care asigura un cadru de siguranta ridicat.
Institutia gazduieste copii ce apartin si altor nationalitati. Oferim perspective catre o mentalitate internationala, sarbatorim diversitatea culturala si insuflam respect pentru viata in toate formele ei. Desi copiii folosesc o gama bogata de resurse, ele rareori transmit valori fara ghidarea profesorilor educatori. Intregul personal Springfield participa la sesiuni de coaching personal si imbunatatire a metodelor de predare si interactiune cu copilul.

Grupa 2-3 ani

 • Micutul tau va descoperi in fiecare zi tot mai multe lucruri. Abordarea noastra educationala la aceasta varsta se bazeaza pe miscare, muzica, arta si stimulare senzoriala.
 • CITESTE MAI MULT

Grupa 3-4

 • Micutul tau are acum abilitatile motorii mult imbunatatite. De aceea il vom angrena in jocuri de miscare, dans si expeditii de care se va bucura cooperant si curios.
 • CITESTE MAI MULT
O zi la Springfield Nursery School

Programul zilnic se muleaza pe nevoile copiilor si este dezvoltat avand in minte:

 • Varsta si abilitatile copiilor
 • Jocul structurat sau la alegere in aer liber  
 • CITESTE MAI MULT
Curriculum
 • Scopul nostru este acela de a crea un mediu plin de culoare, stimulativ, in care copilul, folosindu-si simturile, sa se descopere pe sine si lumea cu bucurie.Micutul se implica voluntar in activitati atent alese si ghidate de educator sau initiate chiar de el.
 • CITESTE MAI MULT
Activitati extracurriculare
 • Activitatile extracurriculare se contureaza sub forma unor evenimente pe care Springfield Nursery & After School le organizeaza pe tot parcursul anului scolar, avand drept suport sarbatori nationale si internationale relevante, ateliere artistice sau de parenting, vizite, spectacole. Evenimentele vizeaza copiii si familiile acestora iar participarea este optionala. 
 • CITESTE MAI MULT
     
Springfield Language School
1. Drama Club Juniors – 7-9 ani
2. Drama Club Preteens – 10 - 13 ani
3. Grammar through Movies - (11 - 16 ani)
4. Everyday English (8 - 13 ani)
5. Reading Club (8 - 13 ani)
6. Young Explorers (4 - 6 ani) - inițiere
7. Junior Learners (6 - 8 ani) - inițiere
NOU – OFERTĂ CURSURI DE VARĂ
Afla mai multe pe: Springfield Language School.