Despre Noi

Springfield Education le propune copiilor și familiilor acestora un model de activitate educațională care cultivă empatia și performanța.

echipa spring 2021

Proiectul Springfield a debutat în anul 2005 cu oferta de cursuri de limba engleză. Ulterior s-a dezvoltat programul After School. În anul 2009, au fost puse bazele grădiniței, iar în 2016 a luat ființă centrul de limbi străine Springfield School.

Din toamna 2023 suntem instituție de învățământ autorizată MEN și funcționăm sub titulatura: Grădinița și Școala Primară Springfield.

Astăzi ne mândrim cu un mediu de învățare care pune accent pe inocularea valorilor, educația holistică și dezvoltarea competențelor pentru secolul actual și joburile viitorului.

Mesajul Directorului

Springfield Education vă urează bun venit!

Springfield Education este un concept educațional dedicat copiilor de peste 2 ani care include grădinița, școala primară, programul after school și centrul de limbi străine: Springfield School.

Urmăm principiile curriculum-ului britanic Early Years Foundation Stage (EYFS), iar limba de predare este engleza. Sunt multe grădinițe care oferă programe de predare intensivă a unei limbi străine, dar Springfield este un mediu autentic de învățare, iar fiecare sector al școlii este special creat în acest scop.

De ce să alegi SPRINGFIELD pentru copilul tău?

  • Aproape două decenii de experiență încununată cu succese academice
  • Metode educaționale revoluționare și bază materială modernă
  • Ariile de învățare în jurul cărora sunt construite activitățile la clasă includ: comunicare și limbaj, dezvoltare fizică, dezvoltare personală, socială și emoțională, alfabetizare, abilități matematice, înțelegerea lumii, arte
  • Echipă didactică formată din oameni profesioniști, calzi, perseverenți și inovatori
  • Legături strânse instituție-familie și comunitate dinamică
  • Predare în limba engleză.
Gradiniță Sector 2 - Cursuri Engleza - After School - Cursuri Cambridge
VALORILE SPRINGFIELD

Credem cu tărie că valorile în jurul cărora se conturează un proiect guvernează întregul parcurs al activității și dictează atât calitatea serviciilor oferite, cât și perspectivele de a crește instituțional.

Principiile noastre vorbesc despre libertate, autenticitate, veselie și căldură.

Ne-am dorit să creăm un mediu în care copilul să pășească cu bucurie, în care să fie înconjurat de stimuli sănătoși pentru ocreștere armonioasă.

Așa s-au născut valorile SPRINGFIELD, pe care le îmbrățișăm, le protejăm și le aplicăm în fiecare segment al activității noastre de aproape două decenii.

  • Viață și comunitate
  • Încredere și responsabilitate
  • Educația începe cu tine
  • Identitate și curaj
Ce întreabă părinții?

Springfield Education primește solicitări de înscrieri, în limita locurilor disponibile, pe tot parcursul anului calendaristic. Programați-vă o vizită pentru a beneficia de turul informațional și prezentarea ofertei educaționale în detaliu.

Studiile arata ca invatarea limbilor straine se face cu usurinta incepand cu cele mai fragede varste, copiii avand o mare putere de insusire si adaptare lingvistica. Comunicarea, in ansamblul ei, nu se limiteaza la predarea care este in limba engleza, ci insumeaza numeroase alte elemente suportive oferite de cadrul didactic si colegi.

Investim multa grija si pregatire continua in privinta relationarii adult – copil. Urmarim validarea emotiilor initial, urmata de ghidarea comportamentala. Copiii beneficiaza de un mediu de activitate prietenos, incadrat de un regulament al clasei. Psihologul nostru sustine echipa cu repere de comunicare eficienta, adaptate fiecarei situatii.

Certifications
Galerie foto