Despre noi

Springfield Education le propune copiilor și familiilor acestora un model de activitate educațională care cultivă empatia și performanța.

Gradiniță Sector 2 - Cursuri Engleza - After School - Cursuri Cambridge
Gradiniță Sector 2 - Cursuri Engleza - After School - Cursuri Cambridge

Proiectul Springfield Education a debutat în anul 2005 cu oferta de cursuri de limba engleză. Ulterior s-a dezvoltat cu un centru After School, iar, în anul 2009, au fost puse bazele grădiniței.

Astăzi ne mândrim cu un mediu de învățare care pune accent pe inocularea valorilor, educația holistică și dezvoltarea competențelor pentru secolul 21. Marca de educație Springfield înseamnă învățarea în/cu bucurie (joyful learning).

Cursurile de limba engleză au, începand cu anul 2016, un sediu dedicat, sub titulatura de Springfield Language School.

Mesajul Directorului

 Springfield Education vă urează bun venit!

Springfield Education este un concept educațional dedicat copiilor de peste 2 ani care include grădinița, cursurile after school, programul Silver pentru copiii din clasa 0 și școala de limbi străine, Springfield Language School.
Urmăm principiile curriculum-ului britanic Early Years Foundation Stage (EYFS), iar limba de predare este engleza. Sunt multe grădinițe care oferă programe de predare intensivă a unei limbi străine, dar Springfield este un mediu unic de învățare unde fiecare aspect al școlii a fost special creat în acest scop.

De ce să alegi Springfield Nursery pentru copilul tău?
– Experiență îndelungată încununată de succese academice
– Metode educaționale revoluționare
– Ariile de învățare în jurul cărora sunt construite activitățile la clasă includ: comunicare și limbaj, dezvoltare fizică, dezvoltare personală, socială și emoțională, alfabetizare, abilități matematice, înțelegerea lumii, arte
– Echipă didactică formată din oameni cu minte, calzi și inovatori
– Bază materială senzațională
– Legături strânse instituție-familie
Predare în limba engleză

Gradiniță Sector 2 - Cursuri Engleza - After School - Cursuri Cambridge
Valorile Springfield Education

Credem cu tărie că valorile în jurul cărora se conturează un proiect guvernează întregul parcurs al activității și dictează atât calitatea serviciilor oferite, cât și perspectivele de a crește instituțional. Principiile noastre vorbesc despre libertate, autenticitate, veselie și căldură. Ne-am dorit să creăm un mediu în care copilul să pășească cu bucurie, în care să fie inconjurat de stimuli sănătoși.

Așa s-au născut valorile Springfield Education, pe care le îmbrățișăm, le protejăm și le aplicăm în fiecare segment al activității noastre de aproape 15 ani.

  • Viață și comunitate
  • Încredere și responsabilitate
  • Educația începe cu tine
  • Identitate și curaj
Ce intreaba parintii?

Springfield Education primește solicitări de înscrieri, în limita locurilor disponibile, pe tot parcursul anului calendaristic. Programați-vă o vizită pentru a beneficia de turul informațional și prezentarea ofertei educaționale în detaliu.

Studiile arata ca invatarea limbilor straine se face cu usurinta incepand cu cele mai fragede varste, copii avand o mare putere de insusire si adaptare lingvistica. Comunicarea, in ansamblul ei, nu se limiteaza la predarea care este in limba engleza, ci insumeaza numeroase alte elemente suportive oferite de cadrul didactic si colegi.

Investim multa grija si pregatire continua in privinta relationarii adult – copil. Urmarim validarea emotiilor initial, urmata de ghidarea comportamentala. Copiii beneficiaza de un mediu de activitate prietenos, incadrat de un regulament al clasei. Psihologul nostru sustine echipa cu repere de comunicare eficienta, adaptate fiecarei situatii.

Certifications
Galerie foto