Educație de Top în Sectorul 2: Înscrie-ți Copilul la SPRINGFIELD în anul școlar 2024-2025

Educație de Top în Sectorul 2: Înscrie-ți Copilul la SPRINGFIELD în anul școlar 2024-2025

Oportunități de învățare într-un mediu de excepție. Alegerea ideală pentru educația copilului tău în anul școlar 2024-2025 . Școala Primară Springfield: primul pas spre excelență educațională.

Springfield – un mediu performant de învățare și dezvoltare pentru copii

Situată în Sectorul 2 din București, într-un cartier liniștit și ușor accesibil din zona Parcul Circului, Școala Primară Springfield reprezintă o oportunitate unică pentru părinții care își doresc o educație de calitate pentru copiii lor, într-un mediu sigur și prietenos. Acreditată de Ministerul Educației din România, această instituție de învățământ oferă programe variate atât pentru grădiniță, cât și pentru școala primară, punând un accent deosebit pe predarea în limba engleză și pe dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil.

Grădinița Springfield: Un Start Promițător

Grădinița Springfield își deschide porțile pentru copiii cu vârste între 2 și 6 ani, oferind programe diferite ale orarului zilnic:

 • program lung de la 08.00 la 18.00,
 • program mediu de la 08.00 la 16.30,
 • program scurt de la 08.00 la 12.30/13.00.

Grupele sunt formate după vârsta micuților, astfel încât fiecare copil să beneficieze de atenție personalizată și dezvoltare armonioasă:

 • Grupa 2-3 ani
 • Grupa 3-4 ani
 • Grupa 4-5 ani
 • Grupa 5-6 ani.

Pentru înscrieri și tarife, vă rugăm accesați: https://springfieldeducation.ro/gradinita-sector-2/inscriere-si-taxe/

Școala Primară Springfield: Educație pentru Viață

Școala Primară Springfield funcționează conform programei naționale, cu un accent intens pe predarea limbii engleze (între 5 și 15 ore săptămânal, în funcție de nivelul fiecărui copil). În anul școlar 2024-2025, Școala Primară Springfield dispune de locuri pentru copii cu vârstele 6-7 ani la Clasa Pregătitoare.

Pentru înscrieri și tarife, vă rugăm accesați: https://springfieldeducation.ro/inscrieri-si-tarife/  

After School Springfield: cu temele la zi și bucurie

Unitatea este dotată cu o secție After School, destinată școlarilor de la clasa zero până la clasa a IV-a, cu scopul de a asigura elevilor un sprijin constant în parcursul educațional.

Pentru înscrieri și tarife, vă rugăm accesați: https://springfieldeducation.ro/contact-3/

Înregistrare Rapidă și Reduceri Avantajoase

Pentru a încuraja părinții să acceseze înscrierea copiilor la Grădinița ori Școala Primară Springfield, se oferă o serie de reduceri atractive, astfel:

 • Părinții care înscriu frați beneficiază de o reducere de 5% la taxa educațională pentru fiecare copil.
 • Pentru cei care achită integral taxa educațională înainte de 15 iulie 2024, se acordă o reducere de 5%.
 • Toți copiii cu vârste 6-12 ani beneficiază de o reducere de 10% pentru înscriere la cele 4 săptămâni de taberele urbane organizate de Springfield în luna IULIE 2024.

De ce alegi Springfield: Grădiniță, Școală Primară și After School

 • Experiență și Profesionalism:

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul educației și sute de elevi absolvenți anual, Springfield este apreciată ca fiind cea mai iubită instituție acreditată din Sectorul 2.

 • Metode Educaționale Moderne:

Activitățile la clasă sunt construite în jurul ariilor esențiale de învățare, inclusiv comunicare și limbaj, dezvoltare fizică, dezvoltare personală, socială și emoțională, alfabetizare, abilități matematice, înțelegerea lumii și arte.

 • Cadre Didactice Calificate:

Învățătorii și profesorii sunt calificați, cu certificări internaționale, și utilizează metode inovatoare de predare, asigurând astfel avansarea armonioasă a copiilor.

 • Bază Materială Excelentă:

Springfield dispune de facilități de înaltă calitate, menite să sprijine dezvoltarea optimă a fiecărui elev și pasiunea pentru studiu.

 • Comunitate Unită:

Legăturile puternice dintre instituție și familie asigură un mediu educațional de calitate, în care copilul să pășească cu bucurie și să fie înconjurat de stimuli sănătoși. Principiile noastre vorbesc despre libertate, autenticitate, empatie, veselie și căldură.

 • Predare în Limba Engleză:

Programul intensiv de limba engleză pregătește copiii pentru viitoarele etape educaționale din gimnaziu, liceu, facultate – accesate fie în România, fie în țări vorbitoare de limba engleză.

 • Succes Continuu:

La Springfield, fiecare elev este încurajat să-și dezvolte curajul, puterea și inteligența. Absolvenții noștri se mândresc cu succese academice deosebite la olimpiade, concursuri, competiții naționale și internaționale, promovând cu rezultate remarcabile.

 • Activitățile Extracurriculare: 

Organizate frecvent, pe tot parcursul anului școlar, proiectele extracurriculare, atelierele holistice, workshop-urile artistice, spectacolele, voluntariatul, festivitățile dedicate sărbătorilor naționale și internaționale, vin să completeze dezvoltarea armonioasă a micuților. 

 • Admitere și Înscriere:

Pentru a vă ghida în această etapă importantă din viața copilului dumneavoastră, într-o instituție care prioritizează excelența în educație, echipa SPRINGFIELD vă oferă consiliere și sprijin în acest demers educațional.

Știm că tu, viitorul nostru elev, ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari și mai inteligent decât gândești. Împreună parcugem călătoria educației tale, construind noi experiențe și un drum al cunoașterii presărat cu dragoste, atenție, înțelegere, bunătate, respect și bunăvoință.”

Pentru a afla mai multe despre procedura de admitere și înscriere, precum și pentru a explora oportunitățile educaționale oferite de Springfield, vă invităm să vizitați pagina noastră de internet https://springfieldeducation.ro/ sau să ne contactați direct:

Adresa centru: Strada Șoltuzului 10, sector 2, Bucuresti
Nr Telefon: 0734.710.573 | 0721.707.879
Email: office@springfieldeducation.ro
Program: Luni – Vineri in intervalul orar: 08:00 – 18:00.